Utasítsd el a háborút! Állj ki a béke mellett! www.oroszera.blogspot.com

Fordítsuk helyes irányba a béke szimbólumát! Давайте повернем символ мира в правильном направлении! Let us turn the symbol of peace in the right direction!

Szösszenetek, ... avagy részletek egy létező (még) nem létező regényéből
Nagytarcsa, 2022. május 11.

Gondolatfoszlányok a világrendszerről alkotott sajátos nézeteimről, kialakulásának folyamatáról, mindezt egy felsorolás hasonlatosságával, gondolatébresztőnek vagy simán csak ébresztőnek!

... legfőképp azoknak, akiket írásaimmal nem riasztottam meg vagy el, sőt mi több, néminemű gondolati hasonlatosság is kivehető volt számukra, ... valahol a távolban. Akikből viszont ellenállást, dühöt váltottam ki, vagy esetlegesen kaján nevetésre ösztökéltem, ... nekik, bár igen nagy szeretettel viseltetek irányukban, (egyelőre) most még nem ajánlanám!

Kezdem azzal, nem szeretnék senkit megbántani az alábbiakkal, de lenne egy tiszteletteljes kérésem minden kedves avagy kedvetlen Olvasóm felé, mégpedig az, hogy bármilyen ellenállhatatlan nagy vágyat érez magában arra vonatkozólag, hogy hozzászóljon írásomhoz, és azzal kapcsolatosan bárminemű véleményt fejtsen ki, ... kérem, ne tegye! Ezek gondolatiságom néhány, és számomra igen fontos felvillanásai, amit csak közlésnek szánok, semmiképp sem szeretném vita tárgyává tenni itt, ezen a felületen! Köszönöm!

Elég hosszúra sikeredett, ezért például az index-es bankvezér "kollégának", aki szófosással illette a 2022. március 3-ai írásomat, nem ajánlanám, ... sőt, egyiket sem! Bár az is igaz, hogy ez terjedelmében nem haladja meg, meg sem közelíti a március 3-ait. Összehasonlítva azonban a kettőt, jelen soraim csak elmélkedéseket tartalmaznak, a március 3-ai írásomban pedig tisztán csak bizonyítható és bizonyított konkrétumok vannak felsorakoztatva. ... de, mind a két esetben a fókusz a világunk ugyanazon szegletére irányul.

Mondataimmal a tisztánlátáshoz vezető út porát szeretném söprögetni, aprócska segítséget nyújtva az útkeresőknek. Kezdeném azzal, hogy teljes mértékben egyetértek Szepes Mária azon kijelentésével, hogy tömeg megváltás nincs! ... számomra ez azt jelenti, hogy megváltani mindenki csak saját magát tudja! Ezzel azért jó tisztában lenni, mert szent meggyőződésem, hogy innen eredeztethető az emberiség összes problémája, ugyanis, ha mástól várjuk a saját életünk nyitját, saját világunk megoldókulcsát, akkor van némi esély arra, hogy az a másik, aki segítőként kúszik be látóterünkbe, a helyzetünket kihasználva, ártani akar, bár a látszat nem ezt mutatja, de a példák tömkelege ezt bizonyítja.

Totálisan félrevezetve ezen naiv delikvenseket, és egy olyan útra irányítva őket, amely hasznot, legyen az anyagi jellegű vagy nem anyagi, szolgálni csak a megtévesztést előidéző embernek fog. Ilyenkor előáll az a helyzet, hogy az áldozatul esett részvevőnek a boldogsághoz (az úgynevezett egységélményhez) vezető útjának iránya megfordul, és láthatatlanul belekezd távolodási manőverébe, persze a boldogságnak a látszatreményét meghagyva neki!

De egyszercsak, az eltérített tömeg ráébred a valóságra, elkezdi nyomorultul érezni magát, sír és átkozódik, az eltérítő meg úszik a saját látszatboldogságában, közben azt hiszi, milyen nagy agy, és mennyi előnye származott, illetve fog neki belőle, de amit nem vesz észre, hogy ilyenkor bebújik az ő bőre alá is a félelem, méghozzá az attól való, hogy tán van valaki, aki még nála is okosabb, esetleg rafkósabb, és elveszi tőle a megszerzett előnyt. Ez az ember a félelmétől vezérelve további kegyetlenség irányába mozdul el, hogy védelmét biztosítsa, azáltal, hogy másokban gerjeszt még nagyobb félelmet, mindeközben próbálja életét valamiféle szuperszonikus biztonságot nyújtó fallal körülvenni, és ezzel egy slunggal a saját börtönét is megépíteni.

Kialakul az a patthelyzet, amikor is fél a tömeg a kifosztójától, a kifosztó meg fél a tömegtől! Fizikából biztos tanultátok ti is a kritikus tömeg fogalmát, de ezt most nem fejteném ki (örömötökre)!

Ez a saját magát helyzetbe hozó, azaz a kifosztó, aki elkezdi félni a tömeget, … a saját maga megnyugtatására, valamint az ideológiájának védelmére belekezd az elméletek gyártásába, illetve a számára nem előnyös elméletek meghamisításába. Továbbá szüksége van néhány hasonszőrű egyénnel történő valamiféle kapcsolódásra is, akikben felismerni véli saját gyarló és aljas mivoltját, és a nagyobb biztonság reményében szövetségre lép velük. Ugyanis a leszületésünkkor magunkkal hozott úgynevezett egységélményt, amely minden ember és minden létező számára a boldogság egyetlen forrását jelenti, és ami mindenkibe bele lett kódolva, keressük tudatosan vagy tudattalanul földi létezésünk során, és ezért van szükségük ellenlábaséknak is valamiféle közösségi formára, amely az egységélmény valamiféle, akár csak a látszatformáját is biztosítja számukra.

Ennek is van ám hátulütője, ugyanis az aljasság nem a boldogság felé vezető út eszköze, ebből kifolyólag ellenlábasék erre az útra nem tudnak rálépni, bármennyire is szeretnének, viszont az az út, amelyre nekik haladási engedélyük van, … az a totális pusztulásba vezet. Ennek fényében (talán jobb kifejezés lenne, hogy ennek sötétségében) ellenlábasék azon gondolatisági forma mentén űzik a kiváltságosnak vélt életüket, ... pusztuljon a szomszéd tehene is, ha már az övék elpusztult! Ezen társulás teljes tudatában van annak, hogy a pusztulás útjára lépett, ezért is gondolták, hogy az emberiséget is átcsábítják ide, és ezen alattvalók életével kövezik ki a saját kárhozatra ítélt útjukat.

Egy dologra, szerintem, sosem fogok rájönni, hogy ebben az egészben mi a jó nekik! Én biztos vagyok benne, hogy semmi örömük nincs az életükben, még ha azt is mutatják, ez a döglött tehén effektus adhat némi elégtételszerűséget, de az nem boldogság! ... akkor mi viszi őket mégis erre az útra, és mi tartja ott, mi a hajtóerő, mi motiválja őket???

… szóval elképzelésem sincs, hogy miért vonszolják magukkal az egész világot, és miért tölti el őket elégtétellel a világ szenvedése, félelme, segélykiáltása. Ellenlábasék ebben, a rothadó kapitalizmusnak vagy kommunizmusnak vagy nevezhetjük bárminek is ezt az általuk összezagyvált földi létet, leledzenek, és játsszák egymásnak az elégedett, fölényeskedő senkiházik létformáját.

Itt nem Amerikával, nem Európával, nem Oroszországgal, nem a keleti országokkal van a baj, még csak nem is Kínával. A világ összes állama ezen csoportok irányítása alatt áll, különféle eszközhalmazaik, célszerszámaik vannak ezek bonyolítására. … és mindenhol ott vannak! … persze nem ők, hanem a fedőszervezeteiken keresztül a megbízottjaik, illetve a kilóra megvett embereik.

Az egyik ilyen formátumuk a szegény sorsúak tehetséggondozása. Jóképességű egyetemi hallgatókat környékeznek meg, akiket anyagilag támogatnak, nemcsak a tanulmányaikban, hanem munkájukban, nyomják őket előre a vezetői beosztásukban, megvárják, míg családjuk lesz, tehetős vagyonra tesznek szert. Ellenlábaséknak idejük van, a kivárásra játszanak, meg a minőségi emberi mennyiség is adott számukra, így hát eltelhet akár 10, 20 vagy 30 év is, de egyszer, amikor eljön az ő idejük, benyújtják a számlájukat, és ezen emberek semmit nem tudnak ellenük tenni, és onnantól kezdve sodródnak bele a vesztükbe. Aljas egy módszer, hány kormányfőt ültettek ily módon az elnöki székbe, vagy helyeztek nagy befolyással rendelkező szervezetek élére, és csak azt tehették, csak azt tudták tenni, amit parancsoltak nekik.

Az ő irányításuk alatt zajlott a kommunizmus nagy korszaka is. Mit gondoltok, Lenin miért ment oly nagy gyakorisággal Svájcba? Az is elég érdekes, legalábbis nekem, hogy a volt észak-koreai diktátor gyermekei tanulmányaikat mind, egytől-egyig, Svájcban végezték.

A hippi mozgalom kudarcba fulladásában is nagy szerepet játszottak.

A hippik örök vándorok, akik tudatalattijukhoz, álmaikhoz és intuíciójukhoz fordulnak. Fáradhatatlanul keresik a lélek és a test harmóniáját, vándorolnak egyik helyről a másikra, népszerűsítve a béke és a jóság filozófiáját, a szeretetet és az erőszakmentes életet. A hippik nem ragadtak fegyvert, aktívan kiálltak a világbéke mellett.

Sajnos ebből a dicső nemzedékből sokan a drog és az alkohol áldozatává váltak, míg mások egyszerűen erkölcsileg épültek le. … és nem történt meg az a forradalom, amelyről oly sokan és oly sokat álmodoztak, arról, hogy jobbá tegyék ezt a világot.

A hippi közösség több béke szimbólumot is használt, de tán a legismertebb egy kör formában egy függőleges vonal, melynek közepéből két vonal ágazik el, hasonlítva egy csirkelábra. Ezt a szimbólumot fogadta el a Nukleáris Leszerelés Kampánya, egy 1957-ben alapított brit szervezet azzal a céllal, hogy a világhatalmaktól megkövetelje az emberiséget fenyegető nukleáris fegyverek leszerelését.

Most jön a lényeg! Azt hihetnénk, hogy ez a jel köztudottan a békét szimbolizálja, de ez a jelkép sokkal idősebb, mint gondolnánk és teljesen más jelentéstartalommal bír, az ősi rúna jelképrendszerében a halált és a pusztulást jelképezi, tehát gyökeresen eltér attól, mint amilyen jelentéssel később felruházták, ugyanis ez a halál rúnája, amelyet a fekete mágiában használnak. A jelképet a kozmetikázott történelem szerint először Gerald Holton grafikus vetette papírra 1958. február 21.-én a "Campaign for Nuclear Disarmament" brit szervezet számára. Holton kijelentése szerint a jel egy kétségbeesett embert akar ábrázolni, aki félig leereszti a karját, úgy mint Francisco de Goya kivégzőosztagot ábrázoló képén. Azonban, ha utánanézünk ennek a képnek, azt láthatjuk, hogy rajta a kétségbeesett célszemély felfelé emeli kezét!

Aki az ősgermán és angolszász írástörténetben kicsit is járatos, tudhatja, hogy eme jelképnek a fordítottja, az "Algiz" megtalálható az ősi rúna jelképrendszerben, ami megegyezik a székely-magyar rovásírás ZS betűjével, ez az utolsó hangunk! Ahogy sokan mondják, a magyar a teremtés nyelve. Ez kétélű fegyver. A kés mindenképp vág, de lehet ez védelem vagy lehet ez támadás. Vagy védem és irányítom a sorsomat, vagy tönkre teszem azt.

A béke jelképének fordítottja, az Algiz, mint ősi rúna, segít és képessé tesz minden akadály, probléma legyőzésében, felemel, erőt ad, védelmet teremt és gyógyít. Megteremti a megbékélést önmagunkkal és a minket körülvevő világgal. Ez is, mint minden szimbólum, kulcs, kőbe vésett rezgés, mely egy bizonyos mögöttes tartalmat képes megidézni, azáltal, hogy saját magán keresztül megnyitja ennek a mögöttes tartalomnak a csapját.

A szimbólumok mindig is léteztek, és mindig is alkalmazták őket. Legfeljebb letagadták, hogy az átlagember ne alkalmazza. Szinte minden templom, minden szakrális építmény tele van ilyen szimbólumokkal, a mai cégek logói, a reklámok, sok államfő kezével ilyen szimbólumokat mutat.

A középkorban igyekeztek kiirtani az emberek tudatából a szimbólumokat, mindeközben az egyház és a világ vezetői tovább használták azokat, ... sőt, kifejezetten rossz szándékkal, a saját vagyonuk gyarapítására és a hatalmuk megtartására. 

Ez a kifosztó banda tudatosan, tehát előre megfontoltan, a hippik kezébe adta a pusztulás jelképét, és nem csak ezt, nagy mennyiségben biztosította számukra a drogot, és az alkoholt, (… ugyan, honnan lett volna, nekik maguknak, pénzük erre), … amivel leszedálták, likvidálták e réteget a saját társadalmukból. A hatalmas pusztító erejüket jelképezi a drogok és szexuális aberrációk hihetetlen sebességű terjedése, szélsőséges esetekben a sátánizmus és gyilkosságok (lásd a charlie manson gyilkosságokat), és ez mind-mind betudható az ő „kis” cselszövésüknek. Ezen módszereket a mai napig is nagy szeretettel használják.

Rá kell jönnünk arra, hogy nem új dolgokat eszelnek ezek ki, hanem a meglévő "jókat" kicsavarják, megfordítják, vagy bármi más módon megváltoztatják, így vezetve félre az egész világot! A békejel valójában halált jelent, Jézus megfordított keresztje a sátánisták jelképe. Aki egy kissé is figyelmetlen, elhiszi, beveszi, alkalmazza, magára veszi.

A hazugság akkor igazán hatásos, és akkor tud sokakat bekebelezni, ha csak egy árnyalatnyival tér el a valóságtól, az igazitól, a gyógyítótól, az életet hozótól, színben, formában, irányban és hangban!

Egy igazi hippi nem fogadja el az erőszakot, még akkor sem, ha az szükséges a védelméhez. Ezeknek az embereknek nagyon fontos a harmónia, a közösség. A hippik természetüknél fogva nagyon békések. Annak ellenére, hogy elutasítják a civilizáció számos értékét, megvédik saját jogaikat és nézeteiket anélkül, hogy kegyetlenséghez folyamodnának. A legfontosabb számukra az önmaguk tudatalattija, az intuíció, a saját álmaik megszólítása.

A hippik őszinte érdeklődést mutatnak a népek hagyományai, az ókori világkultúra, az ezoterikus és filozófiai tanítások, valamint a sámánok tanításai iránt.

Sokan a hippiket nomádoknak tekintik, ahogy a cigányokat.
Felhívnám itt a figyelmeteket arra, hogy a 21. századi, tehát a mai magyar cigány társadalom példamutató tetteket hajtott végre Hazánkban a közösségépítés és az önzetlen segítség területén, amelyeket láthatatlanék, az utóbbi 5 évben, kegyetlen támadásokkal a feledés homályába próbálták száműzni.

... mégis, én azt mondom, van remény, ugyanis a hippi mozgalom globális méretű hanyatlása ellenére képviselői még mindig a világ számos országában megtalálhatók. A hippik egyes elképzelései, amelyek az 1970-es években a konzervatív lakosok számára utópisztikusnak tűntek, bekerültek a modern ember mentalitásába.

A hippik kommunái (közösségei) jelentik önszerveződésük fő formáját, ahol a hippik a társadalom támogatásával a maguk módján élhetnek, és ahol a szomszédok elfogadják őket. Általában ezek a városok és falvak lakatlan vagy üres házai, vagy erdők melletti földterületek, amelyek kissé távolabb helyezkednek el a civilizációtól.

Buddha azt mondta: "A háborúság nem a harctól szűnik meg, hanem a Békétől."

Egy kis bibliai történet

Jézus Jeruzsálemben született, de ő maga nem volt zsidó, anyja Perzsiából való volt, az esszénusok között nevelkedett, és hasonlóan hozzájuk azt hirdette, hogy mindenki egyenlő, nem születik senki rabszolgának, és egy nép sincs, amely a többi nép fölé helyezhetné magát.

Arra pedig válaszul, hogy miért is Jeruzsálembe született le, számomra a következő bibliai idézet egyértelmű magyarázatot ad. Jézus a vámszedőkkel evett és ivott, amikor a farizeusok zúgolódására válaszul az alábbiakat mondta: „És felelvén Jézus monda nékik: Az egészségeseknek nincs szükségük orvosra, hanem a betegeknek. Nem azért jöttem, hogy az igazakat hívjam, hanem a bűnösöket a megtérésre.” Lukács 5.27-32

… persze, napestig lehetne sorolni! Akit érdekel, olvasson utána, jótanácsként mondom, mindenben a logikát keresd, és akkor feltárul előtted egy olyan világ, és egy olyan elhívást fogsz érezni, amely meg fogja változtatni az egész életedet!

A történelem során azért voltak és vannak is, nem kevesen, akik átlátták ezeket a játszmákat, meg is írták, el is mondták, és a mai pillanatban is írják és mondják, de ez csak úgy fog tudni eljutni az elmédhez, ha leteszed a félelmedet, elindulsz a keresők útján, és bárki bármit is mond, mindig kételkedsz és mindenben, az én általam leírtakban épp úgy, mint bárki más által leírtakban. Lépj rá a keresők útjára és az éberség legyen a jelszavad! Ugyanis soha nem tudhatod, hogy honnan jön a támadás, a mismásolás, a legveszélyesebb, mikor mézes-mázos formában próbál bejutni, vagy a sajnáltatás módszerével, aztán amikor biztonságban érzi magát, akkor elkezdi a rombolást, a bomlasztást, elsősorban az elmédet megcélozva.

Nem véletlenül mondják azt, hogy gondolkodj, meg azt, hogy használd az agyad. Én sosem voltam egy nagy tárgyi tudású ember, de valahogy mindig ráéreztem a történet gyenge pontjaira, ugyanis onnan indul a csavar, a dolgok megkutyulása, hogy átláthatatlanná tegyék, és ezzel vegyék át az irányítást a dolgok felett! A szimatom, a megérzésem, az intuícióm mindig jelzi, ha valahol valamiféle gubanc van, valami nem stimmel, mindezt úgy, hogy lehet nem is látom át teljes egészében az ügyletet, de az az esetkör kevés információja is elégséges számomra ahhoz, hogy érzékeljem azt, hogy itt valami nincs rendben, valami logikai bukfenc van, valami értelmi zavar lép be a képbe, és sok esetben a jelzést csak egy pitiáner részlet adja!

Mindig abból kell kiindulni, hogy világunkban minden mindennel összefügg, ezért a logikát megkerülni nem lehet, csak az eltakarására van lehetőség, például hazug dolgok összeeszkábálásával, és valóssá nyilvánításával. Történelmünk hemzseg a logikátlan elméletektől, amit le akarnak a torkunkon nyomni. Nem is beszélve a rengeteg eltitkolt vagy meghamisított régészeti leletekről, ezért, ha elindulsz egy számodra fontos információ igazságtartalmának felkutatására, fontos, hogy minél több forrást használj! Látni fogod, hogy az igazság mindig összecseng! Ilyen formán saját magad fogsz ráérezni az igazságra, és ki fogod tudni szűrni, sokszor már pár mondat után is, ki állít eléd valótlanságokat csak azért, hogy tudatosan megtévesszen.

A megtévesztő, amikor úgy érzékeli, hogy valaki átlát rajta, akkor ellentétes elméleteket kezd el gyártani, félrevezetvén azt, akinek világosság gyúlt a fejében, és így tovább, majd kialakul egy olyan helyzet, hogy annyi szinten keveri már a lapokat, amilyen szinten ez már nem kontrollálható. Na, kérem szépen, világunk most ebben a pillanatában leledzik, ezt akár nyugodtan mondhatjuk a 3. világháborúnak, ugyanis ez az. Kirobbantották, hogy a figyelem oda terelődjön, ahol épp a háború folyik, ezzel próbálkoznak még nagyobb félelmet gerjeszteni az emberekben, és ezek nem ijednek meg a szadista módszerektől sem! Mindeközben ők a kisiklott életüket próbálják foltozgatni, visszatuszkolni azon útszakaszra, ahol még némi működést mutatott, és még volt némi kontrolljuk is az események felett. Vesztükre (... reményeim szerint) mára a gyeplő kihullott a kezükből, ugyanis hatalmasék megbonthatatlannak hitt egységében zavar keletkezett. Ezidáig mindig tudott volt számukra, hogy épp kinél van az a gyeplő, most már ott tartanak, hogy csak azt látják, hogy valaki mozgatja, csak azt nem tudják, hogy ki, és hogy közülük való-e, vagy egy újabb bitorló jelölt tűnt fel a színen ...?

Lehet, kicsit zagyva az egész, de a világunk is ilyen, egy az egyben azt tükrözi, én csak a valóságot próbáltam leképezni!

A lényeg a lényeg, hogy a problémádat csak te magad tudod megoldani, ehhez fel kell állni, elindulni, és keresni végre már azt a megoldást!

Nagy segítségedre lehetnek a mondák, a régmúlt idők regéi, nagyanyáink meséi, amelyek telve vannak a jövő nemzedékének szánt üzeneteikkel! … és nem utolsó sorban Szepes Mária szavai!

„Amiben most élünk, egy átmeneti állapot. Mindenki, mindenki ellen. Borzalmas vad erők tombolnak. Nagyon sokan kerülnek olyan helyzetbe, hogy úgy érzik, nincs belőle kiút. Pedig van, de csak egyéni! Tömeg megváltás nincs! Egyénileg kell megtenned, amiért születtél, be kell töltened a jobbik szerepedet. Mert vigyázz, kínálkozik rosszabb is! Próbáljátok magatokat megismerve, másokat segítve, mások felé a jót sugározni. Jót tenni és tudni, hogy ami most látszólag rossz, utólag kiderülhet, hogy jó. Nem formálhatjuk át a világot a magunk képére. Mindenkinek joga van a saját világához. Tökéletes ember nincs, mert akkor nem a földön lennénk. Mindenkit arra tanítok, hogy legyen önmaga, hogy betölthesse azt a feladatot, amire született. Aki kapni akar, annak először adni kell. A gond az, hogy az emberek mindent azonnal akarnak, nincs türelmük végigjárni a fejlődésüknek megfelelő lépcsőfokokat. Holott a földi lét a tapasztalásról kell, hogy szóljon mindannyiunk számára. Véletlen történések nincsenek. Ha valaki szerencsétlennek érzi magát, akkor is tudnia kell, hogy az események az előzmények tükrében, vagyis okkal történnek. És azt is tisztán kell látni, hogy minden döntésünk jelzés a jövőnek. Ébredni kell ahhoz, hogy önmagunkra találjunk, hogy fényt jelenthessünk a világnak, hogy segíthessünk a Földön.” (Szepes Mária)

A BÉKE legyen veletek!
Zsoro, a magyar

Utóirat

Az alábbi linkre kattintva FONTOS puzzle darabokat találsz a teljes kép ki- avagy összerakásához, ... sőt, még a látásodat is tisztítja!

https://www.facebook.com/photo?fbid=1355345604947576&set=a.1214410815707723

Az alábbi (... általam, gondolatébresztőnek szánt) videót pedig a képre vagy a linkre kattintva tudod megnézni: 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1351270365355100&id=100014164472034

video_szankcio.jpg

 

Orosz Erika | Facebook



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 1
Heti: 7
Havi: 39
Össz.: 13 258

Látogatottság növelés
Oldal: SZÖSSZENETEK - 2022.05.11.
Utasítsd el a háborút! Állj ki a béke mellett! www.oroszera.blogspot.com - © 2008 - 2024 - orosz-era-peace.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »